WIO пакети – всички хубави неща на едно място

Фондация GLAS предлага възможността да комбинирате в пакети различни възможности за ангажираност, които се предлагат на партньорите в платформата Work It OUT. В момента имаме два основни пакета. Те са богати на активности, само някои от които са: 

  • уебинар и преживелчески уъркшоп за служители и топ мениджмънт 
  • присъствие и ангажираност като говорители на представители на компанията на различни наши D&I събития 
  • публикуване на статии, рекламни текстове и успешни истории в нашите комуникационни канали 
  • психологическа подкрепа на ЛГБТИ членове на вашия екип 

И двата пакета ще ви дадат възможността да покажете подкрепата си и да бъдете част от една растяща мрежа от иновативни и включващи бизнеси с подобен светоглед на вашия. И най-важното – те не са фиксирани. Можете да комбинирате различни възможности и елементи между пакетите, за да създадете перфектния за потребностите на вашата компания. Кликнете, за да научите повече за тях. 

Фондация GLAS предлага възможността да комбинирате в пакети различни възможности за ангажираност, които се предлагат на партньорите в платформата Work It OUT. В момента имаме два основни пакета: WIO ОТДАДЕН ПАРТНЬОР и WIO ГОРД ПРИВЪРЖЕНИК. 

И двата пакета ще ви дадат възможността да покажете подкрепата си и да бъдете част от една растяща мрежа от иновативни и включващи бизнеси с подобен светоглед на вашия. И най-важното – те не са фиксирани. Можете да комбинирате различни възможности и елементи между пакетите, за да създадете перфектния за потребностите на вашата компания.  

Ако желаете компанията ви да се възползва от WIO пакет, свържете се с нас на biliana@workitout.bg